Flott gjennomført NS 2 UVR i Molde

NS 2 25.-27. oktober ble holdt i rosenes by, Molde. 

Foto: Elisabeth Ose


Stemningen var på topp med 13 påmeldte lag for helgen. 7 Herrelag; Molde, Akkaren, Egersund, BSI Boblen, Sandefjord, Ålesund og Haugesund. På dame siden var det Akkaren, Ålesund, og to Boblen lag. BSI Boblen 1 og Boblen Butchers. Denne cupen var inkludert junior, og både Egersund og Ålesund stilte opp med Junior lag.


Egersund H og BSI boblen H, startet det som skulle vise seg å bli en spennende helg. Med varierende resultater i løpet av helgen. NS1 vinnere Egersund slår boblen 8-0 og helgen er i gang. Akkaren og Ålesund vinner de neste to kampene før vi får vår første damekamp. Akkaren BSI Boblen 1 der Akkaren tar seieren med en 3-1 sluttstilling. Kampene kjører videre med god stemning i hallen. I løpet av dagen begynner juniorene å blande lagene, og det ble kjekke kamper på junior siden, der alle uavhengig av lag fikk spille.Foto: Elisabeth Ose

Da kvelden kom hadde Molde kjempet seg til en midlertidig 1. plass og Egersund lå på en 2. plass. 1. plassen for dagen på dame siden gikk til Boblen Butchers og Akkaren tok andreplassen.


Søndagen startet med 6. plassen BSI Boblen mot 7. plassen Haugesund. I semifinale på dame siden møtes Akkaren og Ålesund, der Akkaren går seirende ifra med 2-0. Boblen butchers Tar til seg finale plassen med en 7-0 seier mot BSI Boblen 1. I harrenes semifinale møtes Molde og Akkaren, der Molde sklir inn i finalen me en 8-0 seier. Egersund og Ålesund møtes i en nervepirrende kamp som ender 1-0 til Ålesund.

 


Foto: Elisabeth Ose

I finalene er spenningen høy. Molde og Ålesund møtes og Ålesund imponerer. Det viste seg å være en hard kamp for Molde, men etter en spennende kamp sikrer Molde 1. plassen med en 2-0 seier mot Ålesund. På damesiden møtes Boblen Butchers og Akkaren. Med full innbytter benk vinner Butcher med 6 mål.


Vi ønsker å takke Molde for et bra arrangement og god innsats. Takk til Moldebadet for gjestfriheten.


[Tilbake]

 Makeweb CMS