Informasjon om terminlisten i undervannsrugby

Det er ekstraordinære tilstander i landet, og dette påvirker også NDF og undervannsrugby.

 Undervannsrugbyutvalget har hatt hyppige møter om situasjonen, og har besluttet som følger:

 

·  - Jr. NM blir ikke arrangert for 19/20 sesongen. Situasjonen er så usikker at arrangementet dessverre må avlyses. Det arbeides med en nordisk jr. turnering i neste sesong som kan bli en spennende utfordring for norske jr. lag.

 

·  - NS4 blir ikke gjennomført.

 

·  - Det blir ikke noe NM som opprinnelig planlagt siste helgen i mai. Utvalget og Ålesund Sportsdykkerklubb vil forsøke å gjennomføre NM den 29. og 30. august 2020. Det er stor usikkerhet omkring dette arrangementet. Informasjon kommer så snart vi vet sikkert. Om det blir et NM for denne sesongen vil resultatene herfra avgjøre hvem som representerer Norge i Champions Cup.

 

·  - Dersom NM lar seg gjennomføre vil det bli en åpen turnering for damelag, og vi vil invitere 7 herrelag. Det var så lite (1 poeng) som skilte Bsi Boblen (nr 6.) og Haugesund (nr. 7) før siste serierunde at det er rimelig at begge lagene får delta i NM.

 

·  - Dersom det ikke blir noe NM for 19/20 sesongen er det besluttet at resultatene fra fjorårssesongen vil bestå. Det innebærer helt konkret at det (som i fjor) vil være Akkaren damer og Molde herrer som representerer Norge i Champions Cup 2020. Vår konkurransemanual har ikke tatt høyde for koronavirus og den karantenesituasjonen vi alle befinner oss i. Utvalget vil derfor ta initiativ til å få oppdatert manualen slik at vi får klare regler for hvordan vi skal kåre vinnere osv. av serien om bare 25, 50 eller 75 % av serien blir gjennomført.  

 

- Utvalget beklager at dette ble en underlig sesong. I våre vurderinger har vi tatt hensyn til innspill fra styret i NDF, og hvordan andre særforbund har løst lignende utfordringer. Om du har spørsmål eller kommentarer ber vi deg ta kontakt med oss i utvalget. 

 

Kristine Nergaard, leder, kristinenergaard_92@hotmail.com

Marius Bunæs, jr. ansvarlig, mabunes@gmail.com

Bjarte Lyssand, dommeransvarlig, bjarte_lyssand@hotmail.com

Nora Menous-Moland, adm.- og arr. ansvarlig, nora@nif.idrett.no


[Tilbake]

 Makeweb CMS