Knallstart på Kule Jenter i NDF

Helgen 31. januar til 2. februar hadde prosjektet Kule Jenter i NDF sin første samling. 

Foto: Henrik Øgård


Stemningsrapport fra en av deltagerne, Marte Sigerset.


Helgen 31. januar til 2. februar var det første samling for NDFs jente satsningsprosjekt og prosjektet er nå i gang for fullt. Vi er 11 deltaker fra rundt omkring i landet som i løpet av denne våren skal få et kompetanseløft innenfor de to grenene apparatdykking og fridykking. Jeg er selv en del av teamet på 8 som skal få et kompetanse- og ferdighetsløft innenfor apparatdykking. Målet er at vi skal utvikle oss og bli gode ambassadører, forbilder og forhåpentligvis fremtidige instruktør for klubbdykkingen i Norge, noe jeg selv synes vi er på god vei til å bli. 


Fokuset den første helgen var og få oss opp på et trestjerners nivå, før vi begynner å jobbe oss sakte men sikkert oppover trenerløypen til NDF. Den første samlingen var full av spenning, forventninger, lærelyst og mye hardt arbeid i sjø og basseng. Det var utrolig trivelig å hilse på og bli kjent med alle deltagerne som skal representere NDF i fremtiden og ikke minst apparatet som skal jobbe med oss denne våren. 


Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi er sykt stolte, spente og klare for dette prosjektet og alt vi skal oppleve denne våren. Ses på dykketinget!


Foto_Eirik_KjosFoto_Eirik_KjosFoto_Eirik_KjosFoto_Eirik_KjosFoto_Eirik_Kjos
Foto: Eirik Kjos

[Tilbake]

 Makeweb CMS