Kursutstyr til folket!


Utstyret for utdanning NDF går til anskaffelse av er på vei. Nå ønsker vi kontakt med instruktører som ønsker å benytte utstyret og klubber som ønsker å arrangere kurs.


Foto: Safenor AS

Om utstyret:

Norges Dykkeforbund anskaffer i disse dager mye flott utstyr fordelt på fire tilhengere som sammen med en aktiv gjeng instruktører skal bringe dykkerkurs ut til folk der folk bor. Ambisjonen er å gradvis øke antall dykkere langs hele kysten og tilgjengeliggjøre dykking mer spesielt i de områdene hvor dykkesenter og større klubber med kursutstyr ikke finnes. Utstyret skal være tilgjengelig fra midten august.

Pakkene består av moderne utstyr av høy kvalitet som vil bidra til god komfort og effektiv mestring for kursdeltagere. Godt utstyr fra start bidrar til god mestring og kontroll fra start. Mestring og trygghet er avgjørende for opplevelsen på kurset og ofte avgjørende for om en fortsetter å dykke etter kurs eller ikke. Ambisjonen er at alle kursdeltagere skal bli dykkere!

Waterproof D7X Tørrdrakt
Waterproof Body 2X Vams
Tecline vingesystem med justerbart seletøy (passer alle)
Tecline vektlommer og trimvektlommer for BCD
Apeks Pusteventiler
12L 232bar Concave flaske
Tecline Jetstram Svømmeføtter
Tecline SMB og spole
Suunto Zoop Novo dykkecomputer
Enkel kniv
Enkel lykt
Bly
Dykkeflagg
Analysator
Analysetape
Reservedelskasse


Foto_Eirik_Kjos

Foto: Kule Jenter


Hvem ønsker vi kontakt med?

I utgangspunktet ønsker vi kontakt med alle som på ett eller annet vis ønsker å benytte dette utstyret. Det kan være engasjerte i klubber, instruktører eller potensielle kursdeltagere som ønsker å få arrangert et kurs i sitt nærmiljø. Spesielt de som føler seg truffet av følgende kriterier:


Reisende instruktører

Vi ønsker kontakt med deg som er instruktør og som har lyst til å kjøre en del kurs på ulike lokasjoner i din region (eller hele landet). Administrasjonen vil bistå med å koble deg sammen med potensielle elever og klubber/skoler som ønsker å gjennomføre kurs. 

Se potensialet! Nå er det mulig å hekte på en tilhenger og gjennomføre en undervisningsturne!


Klubber med eller uten tilknyttede instruktører

Klubber som ønsker å gjennomføre i løpet av 2021. Klubben kan gjerne ha tilknyttede instruktører som engasjeres, men kan også stå uten instruktør. Det viktige er at det finnes potensielle kursdeltagere og et engasjement i klubben for å få gjennomført kurs!


Tilhengeransvarlige


Vi vil opprette samarbeidspartnere lokalt for hver av de fire tilhengerne. Dette blir en viktig funksjon for å sammen med administrasjonen passe på at utstyret håndteres som det skal, vedlikeholdes som det skal og administreres godt i forhold til hvem som ønsker å benytte utstyret. Dette vil bli en funksjon med et tett samarbeid mellom ansvarlige i andre regioner og administrasjonen. 

I regioner hvor flere ønsker denne funksjonen vil arbeidsgruppen vurdere kandidatene.


Ta kontakt med:


Gunnar Midtgaard
91569839
gunnar.midtgaard@nif.idrett.no


Les mer om prosjektet og anskaffelsen her:

https://ndf.no/Forside/Dykkerhuset-leverer-kursutstyr-til-Norges-Dykkeforbund

https://ndf.no/Forside/Oppdatering-tilbudsforesporsel-pa-dykkerutstyr


[Tilbake]

 Makeweb CMS