NM i Apnea - Dag 2

I dag var det klart dynamisk øvelse som er en konkurranse i hvor langt utøverne svømmer under vann.


 

Streamingen var med oss fra starten og seerne fikk sett samtlige meter under konkurransen. Helge Løvskar geleidet seerne gjennom dagens øvelse med kunnskapsrik kommentering, mens Thomas Kalve styrte bildene. Dere var gode i dag. Opptaket fra dagens øvelse finner du her: 
https://www.youtube.com/watch?v=fFekgaxJngk


Dagens første utøver var Simen F. Holm fra Oslo Fridykkerklubb som på forhånd meldte inn at han skulle svømme lengre enn en meter. Deltakeren som melder minst starter først og dermed var rekkefølgen satt opp til siste deltaker som var Magnus med sine 120 meter.


Den yngste deltakeren i NM og den eneste som holder junioralder er Mathilde på 17 år fra Kongsberg Dykkerklubb / Drammen Sportsdykkere. Mathilde er en lovende utøver som i dag kom opp etter 62 meter. Vinneren av dynamisk øvelse i dameklassen ble Hilde Myhre med 124 meter med Maria Hovden på 117 meter som begge er fra Trondheim Fridykkerklubb. Vi er imponert over nivået. Resultatliste dameklassen

1. Hilde Myhre 124 meter

2. Maria Hovden 117 meter

3. Mathilde Inderberg 62 meter


På herresiden satte Simen F. Holm som første utøver standarden med sine 154 meter. Det viste seg at ingen av de andre klarte å matche denne distansen i løpet av dagen. Simen F. Holm vant dermed øvelsen dynamisk Apnea. 

Det ble stort sett personlig rekord på alle utøverne og mange flotte lenger.

Vi fikk også i dag sett sikkerhetsteamet i aksjon når Magnus kom opp etter sitt dykk på godt over 150 meter. Magnus mistet bevisstheten i noen få sekunder, og ble tatt godt vare på av et godt drillet sikkerhetsteam. Han kom seg raskt fint til hektene, men ble disket av hoveddommer og får dermed konkurransenekt i morgendagens øvelse uten finner.   


 
Resultatliste herreklassen

1. Simen Fjelldal Holm 154 meter

2. Stanislaw Odbiezalek 134 meter (3 poeng i trekk)

3. Joel Nico Guzman 127 meter (3 poeng i trekk)

4. Harald Inderberg 104 meter

5. Linas Satkus 80 meter

6. Andreas Asheim 77 meter

Magnus Fuglerud - disket 


Stanislaw og Joel Nico fikk poengtrekk på grunn av feil start og mistet dermed 3 poeng som tilsvarer 3 meter.


Trykk her for fullstendig resultatliste


(Foto: Arve Gravningen. NM er også en sosial happening) 

Alle andre foto er tatt av NDF. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS