NS 3 UVR i Oslo

NS3 ble holdt 25.-27. januar i hovedstaden.


Endelig var det tid for rugby helg igjen, denne gangen i Oslo. Totalt 19 lag deltok, 10 herrelag, 5 damelag og 4 juniorlag. På herresiden ble det divisjonsspill. I 1.div spilte Molde, Ålesund, Egersund, Akkaren og Sandefjord. I 2. div spilte Haugesund, BSI Boblen, TSI SURK, NTNUI DG og Sandefjord 2. På damesiden stilte BSI Boblen 2, Akkaren, Ålesund, BSI Boblen 1 og TSI SURK. De fire juniorlagene var Ålesund, Egersund, BSI Boblen 1 (jenter) og BSI Boblen 2 (gutter).

 

Cupen startet med at Boblen sine to damelag møttes til kamp. Med et tidlig mål fra Boblen 2 skulle det se ut som de ville vinne denne kampen, men med bare 5 sekunder igjen klarer Boblen 1 å redusere, så kampen ender 1-1. Begge Boblen lagene slår både Ålesund og TSI surk, men må se seg slott av et sterkt Akkaren på hjemmebane. Akkaren vinner alle sine kamper lørdag uten å slippe inn noen baklengsmål. I oppgjøret mellom Ålesund og TSI surk, har Ålesund god kontroll og vinner kampen 9-1.

 


Foto: Elisabeth Ose


I herredivisjon 1, var det nok Sandefjord som hadde det tøffest. De tapte alle sine kamper i gruppespillet, men de nektet å slippe inn mer en to mål. 2-0 i alle deres kamper. Ålesund viser seg sterke denne cupen og vinner alle sine kamper i gruppespillet. Molde kommer like bak, men slipper hele 3 mål inn mot Ålesund, og da hjelper det lite med et trøstemål på slutten av kampen. Den eneste 0-0 kampen denne lørdagen er mellom Egersund og Akkaren, selv om Egersund får en spiller utvist, klarer ikke Akkaren å sette inn et mål. 

 

Søndagen startet med at Ålesund og TSI Surk måtte spille om plass i semifinalen. Her gikk Ålesund av med en klar 8-0 seier. Så da møtte de Akkaren i semifinalen. Dette ble tøff motstand for Ålesund, selv om de klarte i slutten av andre omgang å skåre cupens eneste mål mot Akkaren.  I den andre semifinalen møtte Boblen 2 mot Boblen 1. Denne gangen klarte Boblen 2 å ta styringen på kampen og vant tilslutt 3-1. Dermed var det Akkaren mot Boblen 2 i finalen.

 

Vinner av 2.divisjon herrer BSI Boblen møtte 5.plassen i 1.divisjon Sandefjord. Sandefjord ble for sterke og vant denne kampen 5-0. I semifinalene vant Ålesund 2-1 over Akkaren, og Molde vant 3-0 over Egersund. Dermed var det klart for Ålesund- Molde i finalen. I bronsefinalen vant akkaren 1-2 over Egersund.

 

Den første finalen var mellom Akkaren Damer og BSI Boblen Damer. Akkaren tok tidlig ledelsen, og etter 3-0 tok Boblen time-out, likevel sto det 4-0 til pause. Akkaren vant kampen 9-0.

 

Herrefinalen mellom Ålesund og Molde skulle vise seg å være litt mer spennende, og til pause står det 0-0. Litt ut i 2. omgang skårer Ålesund og etter noen minutter til setter de 2-0. Ålesund gikk dermed seirende ut av sesongens 3. norgesserierunde.Foto: Elisabeth Ose

 

På juniorsiden var det mye bra spill. Vi takker trenere som har tatt på seg ansvaret å gjør sporten vår gøy for alle. Resultatet blant juniorene ble seende slik ut: Ålesund går av med seieren i finalen mot Egersund. Dette lander Egersund på andre plassen. Boblen 1 (jenter) og Boblen 2(gutter) møtes i bronse finalen. Det var en gjevn kamp der Boblen 1 scorer rett etter tiden er ute. Slik at stillingen ble stående 6-5 til Boblen 2, som tar helgens 3. Plass i Junior serien.

 

Vi ønsker å takke alle som hjalp til å gjennomføre arrangementet, og Akkaren SDK for flott arrangering. Spesielt Otto Hein som ordnet med streamingen for helgen. Foto: Elisabeth Ose

[Tilbake]

 Makeweb CMS