NS2 UVR i Oslo

NS2 ble holdt 30.-31. oktober på Lambertseter. 

Resultater fra Norgesserien 2021/2022

Skrevet av: Lisbeth Haugsvær (Akkaren SDK)Det var kjekt å endelig kunne invitere til Norgesserie i Oslo uten noe smitterestriksjoner. Totalt 12 lag deltok, 8 herrelag og 4 damelag. På herresiden ble det divisjonsspill. I 1.div spilte Ålesund, Egersund, BSI Boblen og TSI SURK. I 2. div spilte Molde, Akkaren, Haugesund og Sandefjord. På damesiden stilte BSI Boblen, Akkaren, Ålesund og TSI SURK.

 

Cupen startet med herredivisjon 1 hvor Molde møtte Haugesund og Akkaren møtte Sandefjord. Det endte med komfortable seiere til Molde og Akkaren. I herredivisjon 2 møttes Ålesund og BSI Boblen, og Egersund møtte TSI SURK. Også her hadde Ålesund og Egersund ganske klare seiere.

 

På damesiden var den første kampen mellom BSI Boblen og Ålesund mye jevnere.  Boblen går opp i ledelsen ganske tidlig i kampen, men Ålesund utligner i midten av 2.omgang. Boblen får inn 2 til mål, men selv om Ålesund reduserer på slutten holder det ikke og Boblen vinner 3-2. Akkaren mot TSI Surk var av en litt annen karakter og Akkaren vant ganske greit.


 

I herredivisjon 1 hadde Molde en grei 16-0 seier mot Sandefjord, men den siste kampen deres i gruppespillet fikk de bryne seg litt mer da de møtte Akkaren som spilte på hjemmebane. Mot Akkaren går Molde ganske tidlig opp i ledelsen og godt ut i 2.omgang øker de til en 2-0 ledelse. De tillater seg likevel å slippe en ett trøstemål til Akkaren og det blir det eneste målet Molde slipper inn denne helgen. Molde vinner dermed gruppen med Akkaren på 2. plass, begge disse lagene gikk dermed videre til semifinaler søndag. Haugesund og Sandefjord må spille om 5.-8-plass.

 

I herredivisjon 2 hadde Ålesund det ganske greit og vant klart alle sine kamper. TSI Tromsø var det svakeste laget, men de klarte å få inn et mål mot både Boblen og Egersund. Kampen mellom Egersund og BSI Boblen ble spennende. Boblen går i ledelsen når det gjenstår 4 minutter av 1.omgang. De holder denne ledelsen lenge, men når det gjenstår under 2 min igjen av kampen klarer Egersund å utligne. Kampen ender 1-1 og 2.plassen i gruppa blir avgjort på målforskjell. Egersund kommer best ut av det og sammen med Molde skal de dermed spille semifinaler søndag.


 


På damesiden hadde Akkaren god kontroll med null baklengsmål, det var BSI Boblen som gjorde mest motstand, men de også slapp inn noen mål. Boblen hadde derimot en god seier mot TSI SURK og dermed tok de 2.plassen innledende bak Akkaren. Siden det bare var 4 lag med på damesiden gikk alle videre til semifinalen. Akkaren møtte TSI SURK som de slo ganske greit, mens Boblen igjen fikk en tøff kamp mot Ålesund. Boblen hadde bedre kontroll mot Ålesund denne gangen og vinner 2-0 og møter dermed Akkaren i finalen.

 

På herresiden møtte Molde Egersund i den første semifinalen. Det ble en grei 16-0 seier til Molde. I den andre semifinalen tok Akkaren en knepen seier mot Ålesund med bare 1 mål skåret rett før pause. Akkaren klarte dermed å ta seg til finale mot Molde. BSI boblen hadde ikke noe problem å ta 5.plassen i kampen om de lavere plasseringene, de slo Haugesund 5-0 i deres siste kamp. Haugesund fikk dermed 6.plassen, mens TSI SURK slo Sandefjord så vidt 4-3 og tok dermed 7.plassen.


 


I bronsefinalen for damene var det en enkel seier for Ålesund mot TSI SURK. Ålesund fikk inn cupens raskeste scoring etter bare 12 sekunder, de vant til slutt 19-0. I finalen mellom Akkaren og BSI Boblen kom det også inn et tidlig mål til Akkaren og til pause hadde de en komfortabel 4-0 ledelse, det ble en tøff 2.omgang for Boblen og Akkaren vant til slutt 11-0.


 


Bronsefinalen mellom Egersund og Ålesund ble en grei seier til Ålesund, de vant 10-0 og sikret dermed 3.plassen denne helgen. I Finalen mellom Molde og Akkaren kom det et tidlig mål til Molde. Akkaren holder unna, men helt i starten av 2.omgang kommer det et mål til. Det blir med de to målene og Molde vinner 2-0.

 

Gratulerer til Molde herrer og Akkaren damer med seier i NS2!


 


Vi ønsker å takke alle som hjalp til å gjennomføre arrangementet. Spesielt takk til Otto, Inez, Milo og Fritz. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS