Tiltakspakken fra Kulturdepartementet

NDF har oppfordret klubbene til å søke på tiltakspakken fra Kulturdepartementet. Sjekk hvem som fikk tilskudd her. 

Det er to klubber har nå fått penger sier Generalsekretær Stian Olsen. Narvik har fått 53 600 for å dekke tap ifbm dykketreff og Stjørdal Froskemannsklubb har fått 30 000kr. 

cover photo, Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.
(Foto: Narvik Sportsdykkerklubb)

Styremedlem Inger Lise Sletten i NDF fra Narvik Sportsdykkerklubb er svært fornøyd med at de har søkt penger og fått innvilget støtte for sine tap. - Det viser at det nytter å søke og at tiltakspakkene virker ute i Idrettslagene der arrangementer må avlyses eller utsettes.

Her kan du se nøkkeltall fra krisepakken

Frivilligheten illustrasjon
(Bilde fra Lotteri- og stiftelsestilsynet)

Nå kommer neste runde med opp mot 1 milliard for norsk idrett. Det betyr at idrettslagene våre må være oppmerksom å søke, sier Stian Olsen. Den oppdaterte tiltakspakken skal være mer rettet mot små og mellomstore idrettslag. Nå blir det åpnet for å kompensere opp til 70 prosent av tapte inntekter for kiosksalg, parkering, loppemarked og basarer. Dette vil bety mye for våre klubber, sier Stian Olsen. 

NDF har også fått støtte for å dekke tap i denne perioden. I tillegg har vi fått større frihet for å overføre aktivitetsmidler fra 2020 til 2021 hvis det står ubrukte midler igjen på konto. Spesielt gjelder dette penger til satsinger for barn og unge.


Kontaktperson
Stian Olsen
Generalsekretær
92207271
Stian.olsen@nif.idrett.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS