Utøver- og dommerkurs i Apnea

Norges Dykkeforbund arrangerer et kombinert utøver- og dommerkurs i Apnea i Oslo 7-9/6 2019. Kurset vil være gratis for alle deltagere. Meld deg på allerede i dag! 


Foto: Arve GravningenOm du ønsker å lære hvordan være utøver i en CMAS sjøkonkurranse eller du ønsker å bli sertifisert nasjonal dommer i Apnea i sjø så er dette kurset for deg.


Vi starter med en teoriøkt fra 17.00-22.30 på Idrettens hus på Ullevål stadion hvor vi går igjennom regler, sikkerhet, startprosedyrer og overflateprotokoll mm. Lørdag så arrangerer vi en lokal konkurranse i Hvervenbukta i konstant vekt fra 10.00-16.00 og på søndag fra 10.00-16.00 så er det konkurranse i Free Imersion. De som ønsker å bli dommere får praktisert og de som ønsker å forsøke å konkurrere får prøvd ut det. Om noen både ønsker å delta på konkurransen og praktisere som dommere så bytter vi på slik at en får forsøkt begge deler. Vi runder av med oppsummering og teoriprøve på Idrettens hus på søndag fra 16.30-18.30


Om noen ikke ønsker å delta på selve kurset, men vil være med på konkurransen så er det også mulig.


Kravet for å delta på kurs og eller konkurranse er minimum CMAS APNEA enstjerners eller tilsvarende sertifikat fra en annen utdanningsorganisasjon. Ta kontakt om du er usikker på om du er kvalifisert.

Alle som skal delta må ha gjennomført antidoping sitt opplæringsprogram "Ren Utøver" - https://renutover.no/


Ved hotellovernatting har NDF samarbeidspartnere med gode rabatter. Informasjon om hotell, leiebil og fly. 
Fly: www.sas.no/sport - Velg Norges Dykkeforbund
Hotell: https://www.nordicchoicehotels.no/ndf/  (Opptil 20% rabatt)


Vi ønsker flest mulig deltagere for å få testet ut kurset, samt å få litt øvelse på å gjennomføre en Apneakonkurranse. Meld deg på allerede i dag!


Kontaktperson og påmelding: 
Arve Gravningen
post@fridykker.com

eller

Stian Olsen
dykking@nif.idrett.no
21029744


[Tilbake]

 Makeweb CMS