Vel gjennomført NS 1 UVR i Bodø

Bodø Sportsdykkerklubb og TSI-SURK var vertskap for Norgesserien runde 1 i Bodø 29. - 30. september 2019. 

Det var lagt opp til å bli en helg med hardkjør, der hele 5 dame- og 8 herrelag stilte til cup i nord. Lørdagen starter hardt for både Ålesund og BSI Boblen 2 dame lag som blir overkjørt av Akkaren og BSI Boblen 1. Akkaren damelag var definitivt helgens favoritt med nesten full innbytter benk. Favoritten på herre siden lå an til å være Molde som slo Ålesund herrelag 3-0 i sin første kamp. Etter flere gode kamper i innledning spillet, var det klart til sluttspillet.


På damesiden kjempet Ålesund og TSI surk om 4 plassen og en mulighet i semifinalen. Ålesund kommer seirende ut etter en god kamp med sluttresultatet 4 - 2. Videre på damesiden møttes BSI Boblen 1 og BSI Boblen 2 i en kamp om finaleplass. Boblen 1 var favorittene etter gårsdagens seier på 6-1 mot samme laget, men etter en hard kamp kom Boblen 2 ut med en 5-3 seier. Akkaren og Ålesund møttes i kampen rett etter, der Akkaren vinner med storslagne 18-0.


Egersund og Ålesund møtes i en semifinale, med sluttresultatet 3-0 til Egersunds herrelag. Molde stilte opp mot Akkaren i en kamp som skulle vise seg å være ekstremt spennende. Etter uavgjort 1-1 havnet de i sudden death. Der Akkaren 3 minutter inn i omgangen klarer å få inn ett mål. 
Etter Søndagens resultater møtes BSI boblen 1 og Ålesunds damelag i kampen om tredjeplassen. BSI Boblen knuser på og ender opp med en seier på 12-0. Ålesunds herrelag taper derimot en jevn kamp der stillingen ble stående 3-2 til Molde.

 
Les mer om NS 1 hos Bodø Sportsdykkerklubb


Finalene braker løs med Akkaren herrelag mot Egersund. Egersund kjører et hardt løp og Tom Edvardsen scorer på 50 sekunder inn i første omgang. Etter flere lange minutter med jevn kamp, ender stillingen til slutt opp med 1-0 til Egersund, som ble helgens vinnere på herresiden. Til damefinalen kjemper BSI Boblen 2 om første plass, men blir rullet over og Akkaren vinner 7-0.  Etter en god cup vil vi takke Bodin svømmehall for gjestfriheten og Bodø Sportsdykkerklubb for godt gjennomført serierunde med kiosk. 

Vi gratulerer Egersund og Akkaren med seier i første runde av Norgesserien 19/20. 
 


Alle foto: Bernt Antonsen, Bodø Sportsdykkerklubb

[Tilbake]

 Makeweb CMS