Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Invitasjon NS1 Rogalands-cup undervannsjakt
Foto: Aleksander Nordahl, ettpust.no
Foto: Aleksander Nordahl, ettpust.no

Invitasjon NS1 Rogalands-cup undervannsjakt

NS1 Rogalands-cup i undervannsjakt arrangeres 27.august i Frafjord, Stavanger

Påmelding NS1

For gylding påmelding må påmeldingsskjema sendes inn og påmeldingsavgift betales i nettbutikken. Påmeldingsfrist er lørdag 20.august.

Påmeldingsskjema NS1 Rogaland
Påmeldingsavgift betales i nettbutikken

Regelverk for konkurranser i undervannsjakt finner du her.

 

Konkurranseområde

Område: Frafjord, StavangerKrav til deltakelse

For å delta på konkurranser i undervannsjakt i regi av Norges Dykkeforbund må du ha fridykkersertifikat og være medlem i en klubb tilsluttet NDF. Du må også løse ut lisens for 2022, og gjennomføre e-læringskurset Ren Utøver.

 

NDF-lisens 2022

For å kunne delta i en konkurransegren i regi av Norges Dykkeforbund, må utøverne ha lisens. Beløpet dekker administrasjon og premie for idrettsforsikring hos Gjensidige. Lisensen følger kalenderåret, og klubben administrerer denne gjennom sportsadmin.no.

Dersom du løste lisens for 2021 skal du ha fått tilsendt faktura på lisens for 2022 på epost i januar i år. Dersom du aldri har løst lisens tidligere, kontakter du administrasjonen på inez@nif.idrett.no for tilsending av lisens-faktura.

Lisensen koster 250 kr for voksne, og 150 for ungdom (13-23).

 

Ren Utøver 2022

Norges Dykkeforbund er sertifisert Rent Særforbund, og stiller derfor krav til gjennomføring av e-læringskurset Ren Utøver for deltakelse i våre konkurranser. Ren Utøver er et læringsprogram for utøvere på alle nivå i norsk idrett som gir deg informasjon om regelverk, dopinglisten, dopingkontrollen, kosttilskudd og helsekonsekvenser.

Ren Utøver kan du gjøre på mobilen din, eller på datamaskin. Det tar omtrent en halvtime å fullføre kurset, men du trenger ikke å gjøre alt på en gang - programmet husker hvor du ga deg sist. 

 

Kontakt

Kontaktperson i administrasjonen
Inez Aase
inez@nif.idrett.no
97 10 33 95

Rogaland undervannsjakt & fridykkerklubb
Afif Tabbara
a.j.tabbara@icloud.com
40 04 10 84

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond