Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2023 / Bli fridykkerinstruktør i Kristiansand!
Foto: Aleksander Nordahl, ettpust.no
Foto: Aleksander Nordahl, ettpust.no

Bli fridykkerinstruktør i Kristiansand!

Vil du være med å utdanne nye fridykkere?  NDF har satt opp et fridykkerinstruktør-kurs i Kristiansand i april 2023. Kursets hovedmål er å lære å planlegge og lede teoretisk og praktisk opplæring av fridykkere.

 Instruktører er Erik Fredriksen og Arve Gravningen.

Opptakskrav til kurset:

  • 18 år
  • CMAS T3 fridykkersertifikat (annen bakgrunn kan vurderes)
  • God erfaring som fridykker

 

Program
Kurset går over en helg, fredag 21. april til søndag 23. april. Oppstart er fredag klokka 17 og kurset avsluttes søndag kl. 16. Detaljert program og annen informasjon blir sendt ut til alle påmeldte deltakere rett i etterkant av påmeldingsfristen. 

Forberedelser i forkant

For i bli fridykkerinstruktør må du bestå tre deler:

  1. E-læringskurs og hjemmeoppgaver på forhånd (ca 8 timer)
  2. Instruktørkurset (en helg)
  3. Gjennomføre et fridykkerkurs med en mentor

I forkant av kurset er det fem e-læringsmoduler og noen hjemmeoppgaver som må forberedes. Disse er obligatoriske og må gjennomføres før kurshelgen. Det er anbefalt å sette av god til hjemmeoppgavene, da det er mye man skal gjennom.

 

Pris
Norges Dykkeforbund subsidierer ⅔ av instruktørkurset. Egenandel for kandidater er på 2000 kroner per deltaker og inkluderer kursmateriell. Reise og opphold dekkes av den enkelte.

Sertifiseringsavgift på 1500 kroner betales ved sertifisering, etter at du har fullført alle tre delene av kurset. Sertifiseringsavgiften dekker autorisasjonen som inneholder autorisasjon, sertifikat, skriveplate for instruktører og NDF instruktør-tøy (t-skjorte, hettegenser og ryggsekk). 

Økonomisk støtte
For deltagere med lang reisevei kan det søkes om støtte fra NDF til reise. Dette for at alle deltakere skal kunne delta med like kostnader, uavhengig av hvor i landet de bor. 

Begrunnet søknad med estimerte utgifter sendes til inez@nif.idrett.no. Reiseutgifter vil bli refundert etter at kandidaten har satt opp 2 kurs.

 

Påmelding
Påmelding er bindende når kursavgiften er betalt i nettbutikken. Kurset har 12 plasser. Det må være minimum 6 påmeldte for at kurset gjennomføres.

Påmeldingsfrist er 31. mars 2023.   

Meld deg på her!

 

Få dager etter påmelding mottar du en e-post med informasjon om e-læring og hjemmeoppgaver. 

Velkommen på kurs i Kristiansand!



Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Inez Santos Aase
Inez Santos Aase
Idrettskonsulent

E-post: inez@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Rekruttering og breddeidrett, klubbutvikling, ungdomsprosjekter og paraidrett. Fridykking og undervannsjakt.

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond