Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Dykkingens dag 2022 – Hva skjer?
Barn og unge.jpg

Dykkingens dag 2022 – Hva skjer?

I forbindelse med Frivillighetens år 2022 har Norges Dykkeforbund valgt 11. juni som dykkingens dag. Nå håper vi at alle klubber kan melde sine arrangement inn til oss!

Lørdag 11. juni 2022 braker det løs, og det blir dykkefest over hele landet. Regjeringen har bestemt at 2022 skal bli Frivillighetens år. NDF har valgt 11. juni som VÅR DAG. 

 

Meld arrangementet deres inn til oss!

De av dere som har meldt arrangementet deres inn til VÅR DAG-portalen, håper vi at kan melde dette videre til oss på dykking@nif.idrett.no. På den måten får vi kontroll og kan vi lage en oversikt over hva som skjer rundt i landet den 11. juni. Vi får også mulighet til å bidra i markedsføringen av arrangementene, og spre budskapet på sosiale medier. 

Vi håper derfor at listen blir lang! 

Når vi får inn informasjon om hvilke arrangementer som er planlagt vil vi lage en oversikt som blir offentliggjort. Den vil også oppdateres fortløpende. 

 

SIDE_258.jpeg

Foto: Aleksander Nordahl, ettpust.com 

Hva er frivillighetens år?

I regi av Frivillighet Norge skal frivilligheten feires med arrangementer over hele landet – året rundt. VÅR DAG er en kampanje hvor alle organisasjoner og foreninger blir oppfordret til å velge seg sin dag for å bli med på feiringen. 

NDF har valgt 11. juni som Dykkingens dag. 

 

Dykkeglede over hele landet

Dykkeforbundet har utrolig mange ildsjeler, ressurspersoner og frivillige som står på – for å gjøre trygg vannglede tilgjengelig for alle. Vi håper derfor at så mange klubber som mulig blir med og feirer denne dagen.

Sparebankstiftelsen DNB støtter VÅR DAG-kampanjen, og 5 millioner kroner skal deles ut som støtte til lokale arrangementer.

 

Barn og unge.jpg

 

Søknad om støtte til Dykkingens dag

Alle klubber som arrangerer dykkingens dag i sitt lokalmiljø kan søke om inntil 25.000 kr. Søknad sendes via VÅR DAG sin søknadsportal. Forrige søknadsrunde stengte 7.februar.  Søknadene som kom inn i denne runden (17.1.22 - 7.2.22) vil behandles og motta svar innen midten av mars. Penger vil utbetales i slutten av mars. Tredje og siste søknadsrunde åpner 1. juni, noe som betyr at forrige søknadsrunde var siste mulighet til å søke, og garantert få svar og penger før Dykkingens dag 11. juni. 

 

Spørsmål om Dykkingens dag kan rettes til dykking@nif.idrett.no

 

 

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond