Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2024 / DYKKEbazaar sponser NM i undervannsfoto 2024
Foto: Fish´n Fins Palou
Foto: Fish´n Fins Palou

DYKKEbazaar sponser NM i undervannsfoto 2024

Som én av årets sponsorer stiller DYKKEbazaar med en minneverdig premie til en heldig vinner. I tillegg har de nå en tidsbegrenset kampanje med svært gode betingelser for alle klubber.

Hva motiverer DYKKEbazaar til å være sponsor under NM i undervannsfoto?

– Vi ønsker å knytte bånd og samarbeid med dykkeklubbene i Norge og legge til rette for at klubbene kan tjene/spare penger på sine klubbturer, noe som styrker samholdet i en klubb.

Hvilken premie stiller DYKKEbazaar med?

– Vi gir 2 billetter med Turkish Airlines til enten et av selskapets destinasjoner i Tyrkia eller Egypt til en verdi av ca kr 12 000

Hvilken type undervannsbilder er DYKKEbazaar sin favoritt? 

– Vi liker jo alltid de store tingene, men farger og komposisjon er viktig. Vi er imponert over nivået blant fotografene og modeller som deltar uansett.

ANNONSE

DYKKEBazaar tilbyr alle dykkeklubber en bonus tilsvarende 50% av vår fortjeneste på hver eneste reise klubbene gjennomfører med DYKKEBazaar. Vi setter alltid opp reiser i samarbeid med klubbene og klubbene velger selv om de vil gi dette i rabatt til de som reiser til klubben selv.

I tillegg får klubbene også til egen disposisjon eventuelle gratis plasser som gis av våre partnere. I tillegg inkluderer vi alltid DAN dykkeforsikring til de som ikke har dette på alle våre reiser.

La derfor DYKKEBazaar bli din reisepartner på klubbens neste klubbtur!

NM i undervannsfoto 2024 blir sponset av

DYKKEbazaar sponser NM i foto 2024. DYKKEbazaar «skreddersyr dykketuren til reisemålene du drømmer om! Vi tilbyr også tematurer, gruppeturer og egne instruktører som reiseledere.»

Frivannsliv sponser NM i foto 2024. Frivannsliv er «norges største leverandør av kvalitetsutstyr til fridykking, snorkling og undervannsjakt. Butikken og hovedlageret vårt ligger på Frekhaug, 30 minutter nord for Bergen» 

Fotografit sponser NM i foto 2024. Fotografit holder til i Danmark, og har «Skandinavias største utvalg av undervannskameraer og lys». 

Safenor sponser NM i foto 2024. Safenor AS er et norskeid selskap og er leverandør av utstyr og tjenester til dykking, brannvesen, forsvaret, olje og gassindustrien og generell industri. De har kontor og lager i Horten. 

Strawberry sponser NM i foto 2024. Strawberry «er portalen til en hel verden av hotell, møter, restauranter og spa. Samtidig kan medlemmer nyte godt av ytterligere fordeler.»

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Thea Langkaas
Thea Langkaas
Marked og kommunikasjonskonsulent

E-post: thea.langkaas@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Markedsføring og kommunikasjon, nettsider og sosiale medier. 

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond