Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Invitasjon NS2 Troms-cup undervannsjakt
Foto: Aleksander Nordal, ettpust.no
Foto: Aleksander Nordal, ettpust.no

Invitasjon NS2 Troms-cup undervannsjakt

NS2 Troms-cup i undervannsjakt arrangeres 10. september på Sandsøy, Harstad

Påmelding NS2

For gyldig påmelding må påmeldingsskjema sendes inn og påmeldingsavgift betales i nettbutikken. Påmeldingsfrist er lørdag 27.august.

Påmeldingsskjema NS2 Troms
Påmeldingsavgift betales i nettbutikken

Regelverk for konkurranser i undervannsjakt finner du her.

 

Konkurranseområde

Område: Sandsøy, Harstad

Overnatting

Det blir felles overnatting på gamle Sandsøy skole, i dobbeltrom og firemannsrom. Ovrnatting koster 150 kr natten, og betales til SUT etter konkurransen. Alle må ta med eget sengetøy eller sovepose. Dyner og puter er tilgjengelig. Det er også badstue, så ta med badetøy.

 

Program

Fredag 09.09
Felles middag

Lørdag 10.09
Briefing 11:00
Konkurransestart 12:00
Konkurranseslutt 16:00

Felles middag

Søndag 11.09
Frokost og avreiseKrav til deltakelse

For å delta på konkurranser i undervannsjakt i regi av Norges Dykkeforbund må du ha fridykkersertifikat og være medlem i en klubb tilsluttet NDF. Du må også løse ut lisens for 2022, og gjennomføre e-læringskurset Ren Utøver.

 

NDF-lisens 2022

For å kunne delta i en konkurransegren i regi av Norges Dykkeforbund, må utøverne ha lisens. Beløpet dekker administrasjon og premie for idrettsforsikring hos Gjensidige. Lisensen følger kalenderåret, og klubben administrerer denne gjennom sportsadmin.no.

Dersom du løste lisens for 2021 skal du ha fått tilsendt faktura på lisens for 2022 på epost i januar i år. Dersom du aldri har løst lisens tidligere, kontakter du administrasjonen på inez@nif.idrett.no for tilsending av lisens-faktura.

Lisensen koster 250 kr for voksne, og 150 for ungdom (13-23).

 

Ren Utøver 2022

Norges Dykkeforbund er sertifisert Rent Særforbund, og stiller derfor krav til gjennomføring av e-læringskurset Ren Utøver for deltakelse i våre konkurranser. Ren Utøver er et læringsprogram for utøvere på alle nivå i norsk idrett som gir deg informasjon om regelverk, dopinglisten, dopingkontrollen, kosttilskudd og helsekonsekvenser.

Ren Utøver kan du gjøre på mobilen din, eller på datamaskin. Det tar omtrent en halvtime å fullføre kurset, men du trenger ikke å gjøre alt på en gang - programmet husker hvor du ga deg sist. 

 

Kontakt

Kontaktperson i administrasjonen
Inez Aase
inez@nif.idrett.no
97 10 33 95

Kontaktperson TSI-SUT
Håkon Asvald
hakon.asvald@gmail.com

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond