NM i Undervannsfoto til klubben din i 2021?

Norges Dykkeforbund ønsker at klubber som vil arrangere finalen i norgesmesterskapet i undervannsfotografering 2021, sender inn søknad innen 1. november 2020. Finalen arrangeres normalt første helga i september.Foto: Rune Edvin Haldorsen, Norgesmester i Undervannsfoto 2020
Les mer »

Invitasjon til NM i undervannsfilm 2020

Også i år inviterer vi til NM i undervannsfilm. Litt senere enn planlagt men i den forbindelse og på grunn av den litt spesielle situasjonen vi opplever i år, så har vi gjort noen endringer i regelverket.Foto: Kim André Sund
Les mer »

Se opp! Jentene er i gang!

Elleve unge, motiverte, kunnskapsrike og KULE Jenter har store ambisjoner og har allerede begynt å påvirke dykkemiljøene positivt!
Les mer »

Ny norgesmester i undervannsfoto fra Oslo

Rune Edvin Haldorsen fra Akkaren Sportsdykkerklubb ble i hela norgesmester i undervannsfoto og tok kongepokalen for første gang. Kim Andre Sund (Giske Dykkerklubb) ble nummer to, mens Bjørnar Nygård tok tredjeplassen. Foto: Rune E. Haldorsen, vinner klasse B. 
Les mer »

Invitasjon til Nordisk mesterskap i UV-Foto 2020

Finland er i år arrangør for Nordisk mesterskap i undervannsfoto. Foto: Kim Andre Sund
Les mer »

26 deltagere til årets NM i Undervannsfoto

19. april var siste frist for å levere inn bilder til årets NM i Undervannsfoto. Juryen vil arbeide frem til midten av mai hvor resultatene vil bli publisert. 
Les mer »

Høringsutkast - Norsk Dykking Vil 2020 - 2024

Norsk Dykking vil skal/kan benyttes av hele organisasjonen og er mål og tiltak for lokal og sentral aktivitet. Vi ønsker innspill og forslag til høringsutkastet og håper alle vil ta del i dette arbeidet.
Les mer »

NM i undervannsfoto 2020

Første runde i NM i undervannsfoto er klar for start. De 15 beste fra denne runden vil kunne gå videre til finalen og kjempe om kongepokalen!
Les mer »

Vi har en vinner! - NM i UV-film 2019

I år ble det sendt inn 8 filmer i NM UV-film. Nytt i år, premier blir sponset av Safenor, Fue.no og Fotografit.eu
Les mer »

NM i undervannsfoto til klubben din i 2020?

Norges Dykkeforbunds utvalg for foto og film ønsker at klubber som vil arrangere finalen i norgesmesterskapet i undervannsfotografering 2020, sender inn søknad innen 1. november 2019. Finalen arrangeres normalt første helga i september. Foto: Tore Vidar Knutsmoen
Les mer »

 Makeweb CMS