Invitasjon til Nordisk mesterskap i UV-foto

Danmark er i år arrangør for nordisk mesterskap i undervannsfoto. Foto: Lars Nedergaard, Nordisk 2013
Les mer »

Invitasjon til NM i undervannsfilm 2019

Delta i andre NM i undervannsfilm! Norges Dykkeforbund inviterer til det andre offisielle norgesmesterskapet i undervannsfilm. NM i undervannsfilm arrangeres som en innsendingskonkurranse. Foto: Kjetil Astrup
Les mer »

Bjørnar Nygård til topps i første runde i NM i undervannsfoto!

Bjørnar Nygård leverte den beste porteføljen med bilder til første runde av NM i undervannsfoto 2019. Vi gratulerer den erfarne fotografen med første stikk! Foto: Bjørnar Nygård 
Les mer »

Første runde NM i undervannsfoto

Først skal vi gjennom første runde der de femten beste fra første runde går videre til finale og kamp om kongepokalen!Foto: Einar Kosaka
Les mer »

Vidar Skålevik er Norgesmester i Undervannsfilm 2018

I år fikk inn fire fantastiske bidrag. Fra juryen - «nivået er mye høyere i år enn i 2017, her må vi ned på detaljene for å kåre en vinner».Foto: Vidar Skålevik (stillbilde fra innsendt bidrag)
Les mer »

NM i undervannsfoto til klubben din?

Norges Dykkeforbunds utvalg for foto og film ønsker at klubber som vil arrangere finalen i norgesmesterskapet i undervannsfotografering 2019, sender inn søknad innen 1. november 2018. Finalen arrangeres normalt første helga i september. Foto: Kim A. Sund.
Les mer »

Norgesmester for andre gang!

Some procedure as last year da Bjørnar Nygård fra 1dykkeklubb ble norgesmester for andre under NM i undervannsfoto i Stavanger. Konkurransen holdt et høyt nivå, der Bjørnar Nygård klarte å erobre hele tre klasseseiere. Foto: Christian Skauge.
Les mer »

NM i undervannsfilm 2018

Delta i andre NM i undervannsfilm! Norges Dykkeforbund inviterer til det andre offisielle norgesmesterskapet i undervannsfilm. NM i undervannsfilm arrangeres som en innsendingskonkurranse. Foto: Kjetil Astrup.
Les mer »

Første runde NM undervannsfoto gjennomført!

Erling Svensen leverte den beste porteføljen med bilder til første runde av NM i undervannsfoto 2018. Vi gratulerer den erfarne fotografen med første stikk! Foto: Erling Svensen.
Les mer »

Første runde NM i undervannsfoto

Også i 2018 blir finalen i Norgesmesterskapet i UV-foto lagt til Stavanger. Finalen blir en del av den nye "NM-veka"- et konsept som samler mange norgesmesterskap i Stavangerregionen samtidig. Finaledagene blir derfor i år uke 33. Foto: Ingrid T. Ølberg.
Les mer »

 Makeweb CMS