Brukerstøtte CMAS** for instruktører2

Her er en innføring i administrering av e-læringsplattformen for videregående apparatdykking - CMAS**.

Slik får instruktørene tilgangDu må være aktiv apparatdykkerinstruktør for å få tilgang til kurset. Du må og være registrert bruker av www.minidrett.no. Du bruker samme pålogging på kurs.idrett.no. Når dette er på plass vil kursadministrator gi deg de nødvendige rettighetene for å administrere e-læringskurset.
 
Instruktøren skal hverken kjøpe rekvisisjon for sertifikat eller sende inn bilder til dykkebeviset. Dette er funksjoner som er lagt inn i e-læringen.
 
NDFs kurs ligger på https://https://ekurs.nif.no
Slik får elevene dine tilgangElevene må også være registrert bruker på minidrett.no. De logger seg på kurset med bruker og passord fra minidrett.no først, deretter må de logge seg på og betale ved hjelp av kort eller paypalkonto.
Mappe/skoleHver instruktør registreres på egen skole/mappe. På denne måten kan instruktøren greit finne fram til sine elever. Eleven kan selv legge seg inn i rett mappe, eller så kan instruktøren gjøre dette.
Slik ser du elevene dineElevene skal etter hvert kapittel bestå en quiz, og den teoretiske del avsluttes med en større utvidet quiz-prøve.På kursets forside velger du «karakterbok». Her kan du gå videre inn på din skole/mappe og dine elever for å se hva de har gjennomført av kurset.
Godkjenn praksisEtter hvert som elevene går gjennom den praktiske delen av kurset, kan instruktøren gå inn og registrere godkjent praksis i verktøyet. Både bassengøvelser og sjødykk hukes av.
Disse godkjenningen gjør man i kapittelet "Avslutning". Man kan går inn på det elementet man ønsker å godkjenne og videre på linken "Vis/sett karakter på alle innleveringer".


Instruktøren som godkjenner elevens sjødykk er og den instruktøren som registreres som sertifiserende instruktør. Dette vil framgå av elevens dykkesertifikat.
Instruktøren må og huke av for godkjent teoriprøve/klasseromseksamen når denne er bestått.
Sørg for at eleven dine har lastet inn et bilde av seg selv i kursprofilen. Dette bildet brukes på sertifikatet.

Kontaktperson brukerstøtte
Stian Olsen 
Stian.olsen@nif.idrett.no


 Makeweb CMS